Spring til indhold

Gabriella

Jeg er uddannet fra Lashbar som vippeteknikker tilbage i 2014 og lægeeksamineret kosmetolog i 2018. Jeg har siden taget flere kurser i vipper og bryn og generelt elsker jeg at dygtiggøre mig hele tiden.

Jeg er meget passioneret omkring mit arbejde og lader dig ikke gå før vi begge er tilfredse. En anden vigtig ting er også at lytte på kundens ønske og behov. Hos mig, vil du slappe af og hurtigt finde ud af at jeg har plads til alle.

 Glæder mig til at se dig.

 

Teamet bag klink mig

Medarbejdere

Anna

Neglespecialist

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde inden for neglefaget siden 2016. Min passion begyndte dog tidligere under min uddannelse som kosmetolog, hvor jeg opdagede min særlige interesse for neglebranchen.

Læs mere

Camilla

Neglespecialist

Camilla blev for fire år siden uddannet hos Pro Nails og har arbejdet med Pro Nails lige siden. Hun arbejder nu hos Klinik Mig, hvor hun fortsætter med at bruge sin ekspertise inden for neglepleje og skønhed.

Læs mere

Christina

Kosmetolog

Jeg blev uddannet i 2009 på Kosmetologskolen CIDESCO.Jeg har været i flere større klinikker i København, og i Greve/Solrød de sidste 6 år.Jeg brænder for mit fag og vægter højt at have tid til mine kunder og have jer i 100 procent fokus.

Læs mere

Gabriella

Eyelash Extensions specialist

Jeg er uddannet fra Lashbar som vippeteknikker tilbage i 2014 og lægeeksamineret kosmetolog i 2018.

Jeg har siden taget flere kurser i vipper og bryn og generelt elsker jeg at dygtiggøre mig hele tiden.

Læs mere